Η εταιρία «Superior Ιορδανίδης Ιωάννης» δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1998.
Ιδρύθηκε από τον μεταλλουργό Ιορδανίδη Ιωάννη, στην Θεσσαλονίκη. Μετά από πολύ προσωπική εργασία, κατάφερε να είναι μία απο τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στον κλάδο των κατασκευών απο σίδερο και Inox.

Η «Superior Ιορδανίδης Ιωάννης» είναι μια  επιχείρηση ευέλικτη, με προτεραιότητα στις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες. Η πολύχρονη εμπειρία μια στις μεταλλικές κατασκευές, το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό
Το άρτιο ειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται, μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και λειτουργικών κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Οι εγκαταστάσεις
Στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το κατασκευαστικό τμήμα της επιχείρησης εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για την επεξεργασία και την κατασκευή των προϊόντων μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές σας ανάγκες.